KICK OFF WINTERCLINIC 5 OKTOBER 2019

Wanneer kan ik mij inschrijven?  VOLG DE LINK

Wat gaan we doen?  LEES VERDER

De winterclinic-thema – the need for speed-

In de baan
Kent u ook dat opgejaagde gevoel, de ballen vallen achter je voeten, je doet je best maar ….. het gaat nu eenmaal niet zo snel. Wanneer zwaai je door en wanneer niet?

Tijd, tempo en snelheid zijn de kreten in, op en rond de baan. Het lijkt wel alsof je bijna moeten gaan rennen in de baan. De nieuwe regels zijn gericht op snelheid, ‘ready to play’, 3 in plaats van 5 minuten zoektijd, en zo meer.
Het antwoord ligt in snelheid maar ook in vlot, efficient en georganiseerd golfen; tel daarbij ervaring en speelvaardigheid en we zijn al een heel stuk op de goede weg. .
Dit maakt dat je rustig je rondje kan lopen.

Verlaag je handicap
Minder slagen, basis voor sneller spel. Speel je de bal verder, dan heb je minder slagen nodig om de green te bereiken. Eenvoudig toch?  Om dit te bereiken heb je een hogere clubsnelheid nodig. Rechter slaan, dus minder zoeken; beter kort spel, dus minder putts te maken. Betere voorbereiding op jouw slag zorgt dat je minder fouten maakt. Enfin, een breed scala aan onderwerpen om een vlotte speler in de baan te worden.

Mentaal getraind
Natuurlijk komt het mentale spel aan de orde, we kunnen er immers niet omheen: als we groeien in ons spel veranderen ook doelen en ontstaan nieuwe uitdagingen.

Verschillende groepen
Indeling op speelniveau en eerdere deelname aan voorgaande winterclinics. Kleine groepen, maximaal 6 deelnemers per groep, ruimte voor individuele ontwikkeling en veel tijd en aandacht om de materie te doorgronden.

Middelen
Oefenmaterialen die jouw eigendom worden waaronder een indoor putting cup en andere super trainingstools.
Video-opnames en alle moderne en klassieke (potlood en papier) methodes worden ingezet.

Alles bij elkaar

KICK OFF 5 oktober 2019 om 14:00 uur met 9 holes spelen

Per maand 5 keer thema-lessen 3 uur, november, december, januari, februari, maart
Per week   1 maal per week trainen 2 uur
1 maal per week baanles 2 uur
Per dag     onbeperkt privé les (¼ uur lessen)

Grande finale 4 APRIL SKINS GAME met buffet (begin maar weer 18 stuivers te sparen).

Meer weten?

U kunt even een kijkje nemen op www.teetime.nl of neem even contact op met Leo van Bennekom, info@teetime.nl, 06-53967738.