Winterclinic 2022/ 2023 in gestart met weer een grote groep deelnemers!
‘PLAY BALL’

Een kreet uit de honkbal wereld. De umpire geeft het startsein voor de wedstrijd en het is ‘game on’. Nu gaat het gebeuren, iedereen staat klaar en de laatste opdrachten zijn door de trainers aan de spelers meegegeven.

‘PLAY BALL’ in golf is hetzelfde, maar dan voor iedere slag opnieuw. Geen umpire en zelf doen, maar o jee, dat stemmetje in je hoofd. Nu niet meer denken, twijfelen of bang zijn, maar doen! Makkelijker gezegd dan gedaan! In deze winterclinic wil ik je de weg leren om niet alleen technisch de juiste dingen te doen, maar ook om het vertrouwen te vinden dat je als speler nodig hebt.

Winterclinic “play ball”

Een uitgelezen methode om golfend de winter door te komen en ruim de tijd te hebben om aan jouw spelvaardigheid te werken. Het programma leent zich er uitstekend voor met trainingen, lessen en persoonlijke aandacht.

Verschillende groepen
De indeling is op speelniveau en eerdere deelname aan winterclinics. Kleine groepen, maximaal 4 deelnemers per groep, ruimte voor individuele ontwikkeling en veel tijd en aandacht om de materie te doorgronden.

Middelen
Oefenmaterialen, waaronder een indoor putting-cup en andere super trainingstools. Video-opnames en alle moderne en klassieke (potlood en papier) methodes worden ingezet.

ALLES OP EEN RIJTJE

Per maand: 1 keer thema-les van 3 uur van november tot en met maart
Per week : 1 maal per week trainen 2 uur
1 maal per week baanles 2 uur
Per dag: onbeperkt privé les (¼ uur lessen)

GRANDE FINALE: SKINS GAME (datum nog nader te bepalen)
(begin maar weer 18 stuivers te sparen).

Kosten?
Net als vorig jaar € 345,00 (geen gasprijsverhoging )

Wil nu nog aansluiten?
Neem contact op met Leo van Bennekom, info@teetime.nl, 06-53967738.